30 april 2010

Block och penna firar tre år .....



Bloggvärlden: Det är tre år sedan Block och penna kom igång, närmare bestämt 30 april 2007 !
Block och penna: Ja, åren går fort
Bloggenvärlden: Kan det verkligen vara vettigt att sitta om skriva om kvällarna, det måste väl ändå finnas annat att göra ?
Block och penna: Njaaa, om man inte gör så stor grej av det utan ser det som en liten digital dagbok som innehåller en och annan fundering över livets vardagligheter, utifrån mitt eget perspektiv.......
Bloggenvärlden: Ångrar du inte att du började skriva över huvud taget, det måste vara tröstlöst, inte en enda kotte som bryr sig ?
Block och penna: Näää, det spelar ingen roll, ambitionen har aldrig varit att försöka att bli en kändis och få uppmärksamhet, det började som ett lite försök att formulera sig i vardagliga ting, sedan har det gått tre år, utan tanke på att sätta bloggrekord - men om du kommer åter 2015 kanske jag fortfarande håller på, vem vet?
Bloggenvärlden: Lova att det blir ett party då ...............!?
Block och penna: Näää, det blir nog tidigare än så, isåfall - kanske efter tre år !!!?
Bloggenvärlden: Läser du något av vad andra skriver ....!?
Block och penna: Jo, det finns mycket trevligt och bildande att ta del av, hittar alltid något läsvärt nytt, däremot är jag inte så förtjust i diskussioner som endast blir diskussioner, utan utbyte av tankar och ideér som annars kan kultivera och föra samtalet/-et framåt. En och annan trevlig blogg är nedlusade av kommentarer som kommenterar vad andra har kommenterat, utan hänsyn till vad som skrivits av blogginnehavaren - märkligt !
Bloggenvärlden: Grattis till dessa tre år
Block och penna: Tackar, tackar - det värmer att höra
Bloggenvärlden: Har du något att tillägga !?
Block och penna: Näää ...........!?

Inga kommentarer: